REFERENTIES

Lieneke en Bart Verwaal

“Wat is ons huis mooi geworden! Het is weer een fris paleisje. Buiten- en binnenwerk hebben nu echte make-over. Wat een flexibele schilders. De meubels werden eerst verschoven en afgedekt en aan het eind van de dag weer teruggeplaatst. En elke dag werd alles netjes achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden. Van harte aanbevolen!”


Familie van den Enden

“Als je, zoals wij, besluit om het schilderwerk van een nieuw geplaatste veranda uit te besteden, wil je dat het goed maar ook snel gebeurt. Na het bezoek van Joop, de compagnon van Theo, ontvingen we nog diezelfde dag via e-mail de offerte. Drie dagen later zijn ze begonnen, en het resultaat mag er zijn! Zo kunnen we voortaan dagelijks genieten van een prachtige, glimmende veranda. Joop en Theo, bedankt!”


Ans van Kessel

‘’Van Brunschot Schilderwerken had ik al eens bij familieleden aan de slag gezien en het schilderwerk zag er na langere tijd nog steeds strak uit.

Ons huis was aan een grondige opknapbeurt toe, zowel binnen als buiten. Ik heb dan ook een offerte laten maken met duidelijke afspraken over wat er gedaan zou worden en voor welke prijs. Adviezen gevraagd voor de beste oplossing voor bijvoorbeeld muren met behang: overschilderen of afstomen en dan schilderen met een latex met zandkorreltje erin. Plafonds, wanden, deuren, kozijnen, schoonmetselwerk, radiatoren, aluminium schuifpui, houten trap: alles is aangepakt.

Theo en Joop hebben in een vlot tempo binnen de afgesproken tijd als eerste alles binnenshuis onder handen genomen en in een tweede fase het hele buitenschilderwerk. Vooral het schuren van de rabatdelen was een pittige klus, maar dat is wel de basis voor goed schilderwerk.

Als er tussentijds nog een nieuw idee of advies naar voren kwam of er was een op- of aanmerking, dan werd dat in goede sfeer besproken en aangepakt. Het is altijd beter om te praten mét dan te praten óver.

Bij twijfel over een wand met een aparte kleur, is eerst een klein stukje geschilderd, om er aan te wennen. Als dat niet beviel, dan werd een andere kleur opgezet totdat een goed eindresultaat was bereikt. Dat vond ik een heel prettige manier van werken. Rekening houden met de wens van de klant is ook een kwaliteit!

Er is hard doorgewerkt. Alles is volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Bedankt Theo en Joop, het was heel plezierig om jullie hier aan het werk te hebben. Ik geniet nog dagelijks van het resultaat. En mocht er nog iets bijgewerkt moeten worden, dan weet ik dat jullie service prima is!‘’


Marc van der Elzen

‘’Van Brunschot Schilderwerken kende ik voorheen alleen van een reclamebord bij voetbalvereniging VV Baardwijk in Waalwijk. Het bord viel daar alleen al op vanwege zijn mooie design (zie ook het bedrijfslogo) en toen we onlangs behoorlijke waterschade opliepen aan onze aanbouw en bedrijfsruimte, herinnerde ik mij zijn bord en heb ik Theo van Brunschot gevraagd om de schade op te nemen, een offerte te maken voor onze schadeverzekeraar en vervolgens de schade te herstellen.

Na snel een afspraak te hebben gemaakt nam Theo de schade op, om vervolgens te komen met een uitgebreide en gedetailleerde offerte die ik voorlegde aan mijn schadeverzekeraar. Deze gaf zonder problemen goedkeuring, waarna snel een datum voor de herstelwerkzaamheden werd gekozen.

Op het afgesproken tijdstip begon men aan het schilderen van de wanden, deuren, kozijnen en plafonds om de geleden schade zo snel mogelijk te herstellen. Bijzonder prettig was dat onze bedrijfsvoering niet gehinderd werd door de werkzaamheden van de schilders, aangezien hier in de planning rekening mee is gehouden naar aanleiding van onze wensen.

De heren werkten bijzonder netjes en professioneel en alles werd keurig volgens afspraak tot in de puntjes afgewerkt. Alles zag er weer uit als nieuw wat zelfs onze klanten opviel. Inmiddels heeft van Brunschot Schilderwerken op ons advies bij familie en  vrienden verschillende schilderwerkzaamheden verricht, zowel binnen als buiten. We kregen alleen maar complimenten over het geleverde werk.

Theo, nogmaals bedankt voor het geleverde werk en het was erg plezierig om te zien dat ook jullie er plezier in hadden.‘’


Marianne van der Laan (BONITO ondermode)

‘’Theo had eerder al onze woonkamer geschilderd, de wanden en het plafond. Dat had hij zo naar wens gedaan dat ik mijn nieuwbouwpand (winkel én bovenwoning) ook door hem heb laten doen. (Zijn prijs was ook nog scherper dan die van een andere offerte.) Er zat nogal haast bij en Theo schakelt heel snel met de offerte én aanvangstijd van het karwei, dat was helemaal super. Alle wanden van de winkel, de binnen- en buitendeuren en kozijnen van zowel winkelpand als woning én de dakkapellen zitten voor de komende jaren perfect in de lak!
Theo, nog bedankt voor je mooie, snelle werk.‘’